Urheilumaailma on kohissut koko kesän ajan Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välisestä nyrkkeilyottelusta.

Kun UFC-ottelija ja jo eläköitynyt nyrkkeilykehien voittamaton supertähti astelevat samaan nyrkkeilykehään, aiheuttaa se ymmärrettävästikin melkoisen määrän parranpärinää.

Fanien näkökulmasta kaikkein huolestuttavin seikka on ollut se, että tuleeko ottelusta täysi läpihuutojuttu Mayweatherille, joka nöyryyttää nyrkkeilijänä äärimmäisen kokematonta McGregoria. Toisin sanoen jokainen toivoo, että kaikki tämä hype ei pääty täydelliseen pannukakkuun.

Siinä, missä esimerkiksi NBA- ja NFL-pelaajat ovat asettuneet taistossa jommankumman puolelle, NHL-pelureiden suunnalta ei kannanottoja ole juuri kuulunut.

Vaan nyt kuuluu, sillä nuoresta iästään huolimatta niin ikään melkoisen määrän sitä samaista parranpärinää aiheuttanut Josh Ho-Sang, jota muuten pidetään monien papereissa potentiaalisena vaihtoehtona ensi kauden vuoden tulokkaaksi, otti kantaa asiaan.

So this is what 500 million dollars feels like …. #letsgoconnor 🇮🇪

Henkilön josh ho-sang (@66jhosang) jakama julkaisu

Hän ei asettunut kummankaan ottelijan puolelle, vaan tiivisti puheeksi kaiken sen, mitä jokainen meistä ajattelee.

– Rehellisesti sanottuna, minä haluan siitä vain hyvän ottelun. Olisin niin vihainen, jos se kestää jotain kolme erää. Olisin siis poissa tolaltani, mutta muutoin minulle ei ole juurikaan väliä, Ho-Sang paaluttaa suorasukaiseen tyyliinsä Sportingnewsin haastattelussa.

Ho-Sang ei ole kummankaan, Mayweatherin tai McGregorin suurin fani, joskin hän Instagram-kuvansa yhteyteen iskemässään tekstissä käyttää hashtagia ”letsgoconnor” ja samaan aikaan ikuisti itselleen kuvan Mayweatherista.

– Mielestäni he molemmat ovat pellejä. Mutta pidän heidän katsomisestaan. Se on hyvää viihdettä ja he ovat hauskoja, Ho-Sang päättää pilke silmäkulmassaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.