Detroit Red Wings on todella tukalassa tilanteessa, sillä se ei ole saanut edelleenkään kiinnitettyä huippulupaavaa Andreas Athanasiouta jatkosopimukseen ja ongelmia aiheuttaa nimenomaan seuran palkkakattotilanne.

Itse asiassa tilanne on niin paha, että CapFriendly-sivuston mukaan Red Wings on ylittänyt tulevan kauden palkkakaton ylärajan, joka on hieman vajaat 79 miljoonaa dollaria, jo lähes 4 miljoonalla dollarilla.

Se tarkoittaa sitä, että liikkumavaraa on hyvin vähän ja seuran onkin uskottu raivaavan jonkun pelaajan pois Athanasioun jatkosopimuksen tieltä.

Vaan ilmeisesti seuran GM Ken Holland on lyönyt liian vähän rahaa tiskiin, mitä tulee Athanasioun jatkosopimukseen, sillä kanadalaispikakiituri on kieltäytynyt useista Red Wingsin tekemistä tarjouksista.

– Olen tehnyt lukuisia tarjouksia ja meillä on ollut lukuisia keskusteluja hänen kanssaan. Tulemme jatkamaan näitä keskusteluita, Holland kommentoi tilannetta pari viikkoa sitten Mlive.com:lle.

Red Wingsin osalta keskustelut ovat kuitenkin päättymässä todella ikävästi. The Athleticin toimittaja Craig Custance nimittäin kertoo Twitterissä, että Athanasiou on saanut tarjouksen KHL:stä.

– Andreas Athanasioun agentti on vahvistanut rajoitetun vapaan agentin saaneen KHL-tarjouksen.

Kaiken kukkuraksi vancouverilaismedia News 1130 Sportsin ankkuri Rick Dhaliwal paljasti omalla tilillään seuraavaa.

– Kuulin, että Red Wingsin Andreas Athanasiou saattaa kirjoittaa KHL-sopimuksen pian. Neuvottelut Red Wingsin kanssa eivät etene mihinkään.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.