Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby on hallinnut maailman parhaan pelaajan keskusteluita jo vuosikausia, mutta nyt näyttää siltä, että hän on saanut todellisen haastajan kyseisen tittelin kisaan.

Nimittäin kun Edmonton Oilers varasi kesällä 2015 Connor McDavidin, tiesi jokainen, että nyt kanadalaisseuralla on käsissään jotakin erityistä.

Eikä McDavid ole pettänyt. Viime kaudella hän voitti NHL:n pistepörssin ja hänet valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi. Hän johdatti Oilersin pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa vuosikausiin ja toimii seuran kapteenina.

Siltikään hän ei ole itse vakuuttunut siitä, että hän olisi ohittanut maailman parhaan pelaajan keskusteluissa Crosbya.

– Loppujen lopuksi jokainen tietää, kuka on tämän liigan paras pelaaja ja se en ole minä, McDavid kertoi NHL:n virallisilla verkkosivuilla, viitaten ilmiselvästi Crosbyyn.

McDavid valittiin myös äskettäin NHL:n verkkosivujen listauksessa liigan parhaaksi sentteriksi. Crosby oli kilvassa mukana, mutta hän joutui tyytymään kakkossijaan. Edes tämä ei ole kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan Oilersin nuorukaista siitä, että hän olisi NHL:n paras pelaaja.

– Minä en ole sen kanssa samaa mieltä, joten se ei jaksa liikuttaa minua juuri yhtään. Se on toki hieno kunnia… mutta minulla on yhä edelleen paljon töitä edessäni.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.