Siinä missä NHL:ssä on painettu jo vuosikausia samalla kokoonpanolla joukkueiden suhteen, poislukien Vegas Golden Knightsin liittyminen taalajäille, elävät joukkueet sekä AHL:ssä että ECHL:ssä käytännössä jokainen kausi.

Nyt Mainen osavaltiossa sijaitseva Portlandin pikkukaupunki on saamassa oman ECHL-seuransa vuodeksi 2018, ja valmistelut tätä kohtaan ovat jo hyvässä vauhdissa. Seuraavaksi olisi päätettävä joukkueen nimi.

Tässäkin seura on edennyt jo hyvin eteenpäin, sillä vaihtoehtoina ovat enää viisi nimeä; Mariners, Lumberjacks, Watchmen, Puffins sekä kirsikkana kakun päällä Wild Blueberries, eli siis Suomeksi Villit Mustikat.

Kaikista parasta tilanteessa on se, että fanit saavat äänestää seuran nimen (itse annoin ääneni Wild Blueberriesille). Samaisessa artikkelissa myös avataan nimien syntypohjaa, ja myös Wild Blueberriesin kohdalla kaikki käy järkeen.

Nimittäin Mainen osavaltio tuottaa seuran sivujen (äänestys ja video täällä) mukaan 10 % koko Pohjois-Amerikan mustikkavarannoista, joten tämän vuoksi se on nostettu mukaan äänestykseen.

Nimien julkaisuvideo oli myös todellinen taideteos. Valitettavasti kyseistä Windows Movie Makerilla yhteen kursittua pätkää ei saada yhdistettyä kyseiseen artikkeliin, mutta se löytyy ylläolevasta linkistä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.