Dallas Stars hankki tänä kesänä ainakin lähtökohtaisesti uudeksi ykkösvahdikseen yhdysvaltalaisjätti Ben Bishopin.

Bishop loisti viime vuodet Tampa Bay Lightningin maalinsuulla: hänen johdollaan floridalaisseura esiintyi kertaalleen Stanley Cup -finaaleissa ja lisäksi hän itse oli kahdesti kolmen parhaan maalivahdin joukossa Vezina-kisassa.

Lightningin palkkakattotilanne oli kuitenkin jo viime kauteen lähtiessä varsin hyvin kaikkien tiedossa, ja kun lupaava Andrei Vasilevskiy nousi haastamaan Bishopin ykkösen tontista sekä samaan aikaan Lightningin mestaruusunelma katosi osittain loukkaantumisten muodossa romukoppaan, oli Bishopin kohdalla aika painaa liipaisinta jo kesken kauden.

Niinpä hän siirtyi loppukaudeksi Los Angeles Kingsiin, jossa hän toimi lasaretin puolelta palanneen Jonathan Quickin kakkosena.

Mikäli kalifornialaisseura olisi edennyt pudotuspeleihin, ainakaan maalivahdeista homma ei olisi jäänyt kiinni, ja tämä juuri olikin siirron taustalla. Unelma kuitenkin kuihtui hyvin nopeasti kasaan ja Bishopin aika Kalifornian auringon alla jäi varsin lyhyeksi.

Jo alkukesästä hän allekirjoitti sopimuksen uutta ykkösvahtia etsineen Dallas Starsin kanssa ja tulevalla kaudella yli kaksimetrinen jenkkivahti muodostaa tähtipaitojen maalivahtikaksikon yhdessä Kari Lehtosen kanssa.

Bishop on jo ainakin varusteidensa osalta valmistautumassa kovaa vauhtia tulevaan sesonkiin ja kuvat hänen uudesta maskimaalauksestaan levisivätkin someen:

CoastToCoastHockey

@coastocoasthky
Check out #Stars' G Ben Bishop's new glow in the dark mask for the upcoming season, designed by @artofdave.

Jesse Gonzales Jr

@jgonzales35
@Benbishop30 new glow in the dark #DallasStars mask. Love it!

Bishopin maski noudattaa samaa tuttua kaavaa kuin myös Tampa Bayssa ja Los Angelesissa: kypärän maalaus nimittäin hohtaa pimeässä ja etenkin hallin ollessa pimeänä, esimerkiksi ennen pelin alkua, maski pääsee oikeuksiinsa.

Samaan aikaan kysymys kuuluu, että onko kyseinen maalaus jo hieman aikansa elänyt ja osittain sitä kautta myös mauton? Vai toimiiko se kenties näissä väreissä paremmin kuin koskaan?

Jokainen muodostakoot oman mielipiteensä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.