Kuluvan viikon aikana kymmenettuhannet ihmiset ovat ihailleet kuvia jalkapalloseura Manchester Cityn uudesta pukukopista.

Raharikkaan Cityn uusi koppi on saanut lähes yksinomaan ylistäviä sanoja ja sitä ei voi kiistää, etteikö kyseessä olisi totaalisen upea luomus (LINKKI).

Myös NHL-seura Nashville Predatorsilla on aiempaa enemmän rahaa, ja nyt myös takanaan menestystä kaukalon puolella. Eteneminen päättyneellä kaudella Stanley Cup -finaaleihin olikin melkoinen lottovoitto tennesseeläisseuralle, sillä sen uskottavuus nousi välittömästi kattoon ja rahaa tuli sisään ovista ja ikkunoista.

Predators-organisaatiossa ei olla kuitenkaan päätetty pihistellä, vaan sen sijaan seuran kotihallina toimiva Bridgestone Arena kokee, ja on kokenut, melkoisia päivityksiä tulevaa kautta varten.

Eittämättä kaikkein upeinta silmäniloa on Predatorsin uusi pukukoppi. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan moderni, houkutteleva ja ennen kaikkea käsittämättömän hienon näköinen.

Nashville Predators

@PredsNHL
ICYMI: We are making some major building upgrades this offseason 🔥

preds.co/2w6nzzh

Ensi kaudella Predators-pelaajien, joihin kuuluvat muun muassa suomalaiset Pekka Rinne, Juuse Saros ja Miikka Salomäki, kelpaakin astella uusiin pukuhuonetiloihin. Tässä kohtaa onkin helppo väittää, ettei Predators-koppi kalpene minkään muun NHL-seuran pukuhuoneen kanssa.

Päinvastoin, kyseessä saattaa olla koko NHL:n upein koppi, kuten myös yksi urheilumaailman hienoimmista. Jos nimittäin Cityn koppia on pidetty hienoimpana, Predators on vähintäänkin lähellä samaa tasoa.

Pukuhuoneessa kaikkein voimakkaimmin katse kiinnittyy katossa olevaan valtavaan Predators-logoon ja sen myötä seuran identiteetti vahvistuu vain entisestään.

– Pukukoppi on nyt paljon yhtenäisempi joukkueen suhteen ja päivitys siihen, mihin jäimme vuonna 2010, Predatorsin johtoportaaseen lukeutuva Kyle Clayton kommentoi The Tennesseanin mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.