Vegas Golden Knights ei ole esiintynyt NHL-kaukalossa vielä kertaakaan, mutta siitä huolimatta nevadalaisseura on ehtinyt jo aiheuttaa hämminkiä.

Syy ei ole missään nimessä siis seurassa itsessään, mutta sen päätös valita Lotus Communications -yhtiö vastaamaan otteluidensa radioselostuksista, sekä ennakko- ja jälkilähetyksistä, on aiheuttanut melkoisen määrän närää.

Herneet nenäänsä on vetänyt mediajätti CBS, joka hävisi täysin reiluin perustein suoritetun kilvan. CBS Las Vegasin johtaja J.B. King nimittäin lähetti pöyristyttävän sähköpostiviestin kaikille radiokanavan työntekijöille ja nyt pitkäaikainen vegasilaistoimittaja Ron Futrell on postannut sen henkilökohtaisille verkkosivuilleen.

”Halusin vain välittää kaikille tämän tiedon… Välittömästi voimaan astuva päätös on tehty, minkä myös Las Vegas Golden Knights nimeä ei saa jatkossa enää mainita CBS:n/LV:n radiokanavilla, eikä myöskään sosiaalisen median kanavissa.

Tämä päätös pitää sisällään maininnat lippujenmyynnistä tai televisioaikatauluista, pelaajien ja valmentajien haastattelut ja niin edelleen, mutta ei rajoitu pelkästään näihin asioihin.

Tästä eteenpäin vastuu Vegas Golden Knightsin tavoitteiden saavuttamisesta on heidän valitsemansa radioyhteistyökumppanin vastuulla, ei meidän.

Meidän on pidettävä yhdessä tästä linjauksesta kiinni. Jos siis teillä on jo jotain joukkueeseen liittyvää suunniteltuna, perukaa se.”

CBS mitä todennäköisimmin paitsi kostaa tällä tavalla Golden Knightsin seurana tekemän päätöksen, mutta myös pyrkii tekemään kilpailun voittaneen yhtiön menestyksestä mahdollisimman haastavaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.