CBS Las Vegasin vanhempi varapuheenjohtaja ja markkinointijohtaja Tony Perlongo kohahdutti eilen oikein urakalla, kun hän yritti kostaa rehellisesti häviämänsä tarjouskilvan brutaalilla tavalla.

CBS kilpaili Lotus Communicationsin kanssa Vegas Golden Knightsin radio-oikeuksista, jotka siis pitävät sisällään Golden Knightsin otteluiden radioselostukset sekä ennakko- ja jälkilähetykset.

Lotus Communications veti asiassa kaikessa yksinkertaisuudessaan pidemmän korren, mutta Perlongo halusi hankaloittaa asioita melkoisella tavalla. Hän nimittäin lähetti hetimiten kaikille radiokanavansa työntekijöille sähköpostin, jossa hän kielsi edes mainitsemasta Vegas Golden Knightsin nimeä.

Luojan kiitos pitkäaikainen vegasilaistoimittaja Ron Futrell julkaisi Perlongon lähettämän sähköpostin omilla nettisivuillaan. Sähköpostissa siis kerrottiin näin:

”Halusin vain välittää kaikille tämän tiedon… Välittömästi voimaan astuva päätös on tehty, minkä myös Las Vegas Golden Knights nimeä ei saa jatkossa enää mainita CBS:n/LV:n radiokanavilla, eikä myöskään sosiaalisen median kanavissa.

Tämä päätös pitää sisällään maininnat lippujenmyynnistä tai televisioaikatauluista, pelaajien ja valmentajien haastattelut ja niin edelleen, mutta ei rajoitu pelkästään näihin asioihin.

Tästä eteenpäin vastuu Vegas Golden Knightsin tavoitteiden saavuttamisesta on heidän valitsemansa radioyhteistyökumppanin vastuulla, ei meidän.

Meidän on pidettävä yhdessä tästä linjauksesta kiinni. Jos siis teillä on jo jotain joukkueeseen liittyvää suunniteltuna, perukaa se.”

Lienee sanomattakin selvää, että nykymaailmassa kyseinen päätös on täydellisen pöyristyttävä.

Futrell sai lopulta yhteyden päätöksen tehneeseen Perlongoon, joka selitteli käsittämätöntä päätöstään.

– Meillä on paljon asioita, joista meidän pitää puhua, eikä Knights istu meidän toimintaamme. Me toivomme, että heillä tulee menemään täällä hyvin, mutta se tulee riippumaan siitä, miten heidän yhteistyönsä alkaa rullaamaan, Perlongo kertoi Futrelille Yahoo! Sportsin mukaan.

Tämä oli mieheltä katkeransuloinen kommentti, sillä hän viittasi tällä ilmiselvästi Knightsin päätökseen valita yhteistyö Lotus Communicationsin kanssa.

Asiasta tuli lopulta viraali, eikä kyseinen julkisuus palvellut CBS:ää millään tavoin. Pian sen jälkeen, kun homma räjähti internetissä käsiin, muuttui ääni myös tarjouskilvan hävinneen radiokanavan kellossa. Se nimittäin päätti pyörtää idioottimaisen päätöksensä. Perlongo infosi asiasta lopulta Washington Postia, joka julkaisi alla olevan tekstin nettisivuillaan. Kyseessä oli siis Perlongon julkinen anteeksipyyntö.

”Meillä on Las Vegasissa kuusi radiokanavaa ja olemme aina kokeneet ylpeyttä siitä, että olemme informoineet, opettaneet ja viihdyttäneet kuuntelijoitamme, ja samalla tukeneet yhteisömme toimintaa. Teimme kuitenkin jotakin väärää lähettäessämme kyseisen sähköpostin, jossa ohjeistimme työntekijöitämme olla käyttämätt Golden Knightsin, alueen ensimmäisen ja ainoan suuren urheilujoukkueen, nimeä.

Tämä oli meidän osaltamme virhe ja kadumme sitä syvästi. Tulemme tottakai käsittelemään joukkuetta ennenkaikkea Sports 1140 -kanavallamme sekä meidän musiikki-, puhe- ja uutiskanavillamme, jos se vain käy kuuntelijoiden kannalta järkeen. Me pahoittelemme Golden Knightsia, heidän fanejaan ja meidän kuuntelijoitamme. Odotamme pääsevämme kannustamaan joukkuetta, kun kiekko tippuu jäähän.”

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.