NHL:n kaikkien aikojen toiseksi kovin pistemies Jaromir Jagr on päätynyt Tinderiin, sillä hänellä on ollut kuluvana kesänä vaikeuksia löytää itselleen uutta työnantajaa maailman kovimmasta kiekkoliigasta.

Tällä hetkellä näyttääkin mahdolliselta, että Jagr avaa kautensa omistamassaan tshekkiseurassa, HC Kladnossa, joka pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Näin ollen hän jäisi kotimaahansa odottamaan niin sanotusti muiden pelaajien loukkaantumisia ja sitä kautta potentiaalista sopimustarjousta NHL:n suunnalta.

Koska Jagr on ollut varsin pettynyt tilanteestaan, lähtivät NBC Sportsin työntekijät – tässä kohtaa sometiimi – auttamaan 45-vuotiasta tshekkikonkaria tilanteessa. He nimittäin loivat elävälle legendalle oman Tinder-profiilin ja rakensivat esittelyvideon:

which team will swipe right on @jj68jaromirjagr?? 🤔

Henkilön NHL on NBC Sports (@nhlonnbcsports) jakama julkaisu

Tinder on siis seuranhakuun keskittynyt mobiili sovellus, jossa oikealla pyyhkäisy osoittaa henkilön olevan kiinnostunut toisesta henkilöstä, jonka profiiliin hän on törmännyt.

NBC heittikin videon yhteyteen päivityksen ”Mikä joukkue pyyhkäisee oikealle Jaromir Jagrin kohdalla??” ja tägäsivät ex-Panthers-pelurin samaan yhteyteen.

Kuluvan kesän aikana useat jalkapalloseurat ovat julkaisseet toinen toistaan eeppisempiä videoita uusista pelaajahankinnoistaan. NBC:n päivitys tarjoaisikin oivan tilaisuuden myös jollekin NHL-seuralle räjäyttää pankki Jagrin hankkiessaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.