Colorado Avalanchen Matt Duchene on liitetty siirtohuhujen kohteeksi jo liian pitkän aikaa. Toistaiseksi Avalanchen GM:nä toimiva Joe Sakic on päättänyt pitää miehen denveriläisseuran riveissä.

Duchenea on ehditty viemään jo kuukausia paikasta toiseen, mutta kerta toisensa jälkeen huhut ovat osoittautuneet vääriksi.

Nyt TSN:n Darren Dreger on nähtävästi palannut kesälomiltaan takaisin sorvin ääreen, ja arvostetulla kiekkotoimittajalla oli päiviteltävää Duchenen tilanteeseen liittyen.

– En missään nimessä voi sanoa, etteikö Buffalo olisi vaihtoehto. Saattaa jopa olla, että Matt Duchene harkitsee tarkoin jokaista eteen sattuvaa vaihtoehtoa, Dreger kertoi WGR 550 -radiokanavalla.

Duchenea on viety pitkin viime kautta ja etenkin tänä kesänä moneen eri osoitteeseen, mutta edelleenkään mitään ei ole tapahtunut.

Osa pelkääkin, että Sakic on hukannut parhaat mahdollisuudet treidata hänet, sillä loppukesästä muiden seurojen palkkakattotilanne alkaa olla tapissa ja siten tarvittavan tilan raivaaminen Duchenen 6 miljoonan dollarin vuosipalkalle on todella haastavaa.

Esimerkiksi NBC Sports nosti tämän näkökulman esille hiljattain julkaisemassaan artikkelissa.

Samat sanat pätevät myös Avalanchen kapteenina toimivaan ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskogiin, jonka kohdalla huhut eivät ole käyneet missään vaiheessa yhtä villeinä, mutta niitä on kuitenkin ollut olemassa.

 

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.