Carolina Hurricanes on jo tällä hetkellä suomalaisittain todella mielenkiintoinen seura, sillä sen riveissä kiekkoilevat Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen.

Kaksikosta jälkimmäisenä mainittu on ehtinyt jo juhlimaan Stanley Cupia Chicago Blackhawksin paidassa, mutta viime kaudesta lähtien hänen tehtävänään on ollut nostaa Hurricanes seuraavalle tasolle.

Aho sen sijaan siirtyi NHL-kaukaloihin viime kaudeksi, ja hänen tulokassesonkinsa oli erinomainen. Kaksikon myötä Hurricanes on tällä hetkellä yksi Suomen seuratuimpia NHL-joukkueita.

Kuitenkin jo kaudella 2018-19 seuraan saattaa liittyä kaksi uutta suomalaista; Janne Kuokkanen sekä Aleksi Saarela.

Jääkiekkoraamattu The Hockey News on nimittäin nostanut suomalaiset esiin ”Future’s Watch” -juttusarjassaan, jossa on siis listattuna Hurricanesin kymmenen potentiaalisinta nuorukaista, jotka eivät ole vielä murtautuneet NHL-tasolle.

Kuokkanen löytyy listan sijalta viisi, jättäen taakseen muun muassa paljon kohutun ja todella potentiaalisen puolustajan, Haydn Fleuryn. Saarela sen sijaan majailee listauksen sijalla seitsemän.

Hurricanesin potentiaalisimmaksi pelaajaksi The Hockey News nostaa Julien Gauthierin, jonka NHL-läpimurtoa odotellaan myöskin kaudeksi 2018-19.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.