NHL-kauden alkuun on vielä hyvä tovi aikaa, mutta tästäkin huolimatta kiekkofanit voivat nähdä Suomen suurimmat NHL-tähdet vauhdissa yhden ja saman joukkueen riveissä.

Nimittäin tänään Kalajoella pelataan vuosittainen Jussi Jokinen All Stars vastaan Kalajoen JHT -hyväntekeväisyysottelu. Ottelu alkaa Kalajoella klo 15. Varsinaiset ottelunsa JHT pelaa Suomi-Sarjassa, mutta se karsi viime kauden päätteeksi Mestikseen saakka.

Jussi Jokinen All Stars pitää sisällään taasen useita NHL-tähtiä, kuten Pekka Rinteen, Aleksander Barkovin, Granlundin veljekset, Patrik Laineen, Sebastian Ahon, Jesse Puljujärven sekä Leo Komarovin, Jussi Jokista unohtamatta.

Ottelussa nähdään myös odotettu yhteenpaluu, kun nuorten MM-kisoissa vuonna 2016 ihastuttanut Laine-Aho-Puljujärvi-vitja on jälleen kasassa. Kyseessä on juurikin koko kansan tuntema PuLa-Aho-ketjukoostumus.

Jussi Jokisen All Stars kohtaa iltapäivän ottelussa JHT:n ensi kauden kokoonpanon, joten kyseessä ei suinkaan ole minkään tason alumni-ottelu. Voit katsoa joukkueiden ketjukoostumukset kokonaisuudessaan JHT:n Facebook-sivuilta.

JHT:n kokoonpanosta löytyy muun muassa lähes 400 Liiga-ottelua omaavan Marko Allenin poika, Henri Allen.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.