Lepää rauhassa – Brian Murray on nukkunut pois

Kuva: Getty Images
OTTAWA, ON - FEBRUARY 15: Ottawa Senators GM Bryan Murray informs the media that Chris Kelly #22 of the Ottawa Senators has been traded to the Boston Bruins after a game against the New York Islanders at Scotiabank Place on February 15, 2011 in Ottawa, Ontario, Canada. (Photo by Phillip MacCallum/Getty Images)

Ottawa Senatorsin GM:nä vuosina 2007-2016 toiminut Bryan Murray on menehtynyt tänään. Hän kärsi pitkään paksusuolen syövästä, mikä lopulta voitti taistelun miestä vastaan.

Murray on toiminut Senatorsin GM:n roolin lisäksi myös seuran päävalmentajana. Senatorsin lisäksi hän on toiminut päävalmentajana Anaheim Mighty Ducksissa, Detroit Red Wingsissä sekä Washington Capitalsissa.

Murray työskenteli NHL-tasolla jopa 35 vuoden ajan, joten lienee sanomattakin selvää, että hän eli ja hengitti jääkiekkoa.

– Bryan oli yksi lajin mahtavimpia miehiä, joka on koskaan ollut olemassa. Hän oli myös loistava isä, mentori ja opettaja. Me haluamme välittää suruvalittelumme hänen vaimolleen, Gerille, hänen tyttärilleen, Heidelle ja Brittanylle sekä hänen koko perheelleen, Senatorsin omistaja Eugene Melnyk kertoi seuran tiedotteessa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.