Voimahyökkääjä Brandon Prust nähtiin edellisen kerran NHL-kaukaloissa toissa kaudella, kun hän edusti kanadalaisseura Vancouver Canucksia.

Ura Länsi-Kanadassa jäi kuitenkin pahasti piippuun, minkä vuoksi Prust jäi ilman NHL-sopimusta viime kaudeksi. Tämän jälkeen hän päätti suunnata Saksaan, DEL:ssä pelaavan Nürnberg Ice Tigersin riveihin.

Nyt Los Angeles Kingsin pelaajahankinnoista vastaava avustaja Brantt Myhres on päättänyt kutsua kovaotteisen veteraanin seuran harjoitusleirille. Prust tulee harjoittelemaan ja pelaamaan try out -sopimuksella (PTO).

– Brantt kysyi, että mitä mieltä olisin, jos saisin PTO-sopimuksen. Kerroin hänelle, että se olisi melko siistiä. Hän kertoi, että LA:ssa on meneillään joitakin muutoksia, ja että he näkisivät minut mielellään harjoitusleirillä joukkueen kokoonpanossa, Prust kertoi NHL.com:lle.

Prustille try out ei ole uusi paikka, sillä hän joutui samaan tilanteeseen myös viime syksynä Toronto Maple Leafsin harjoitusleirillä. Hän kuitenkin myönsi, että paluu Eurooppaan on myös vaihtoehtona.

– Minun kaikki keskittyminen on nyt Kingsin kokoonpanoon pääseminen. Otan Los Angelesiin nyt saman lähestymistavan, kuin minulla oli Toronton suhteen. Silloin asiat eivät vain toimineet, vaikka pelasin mielestäni hyvin. Nyt pääsen yrittämään tätä uudestaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.