Detroit Red Wingsin nykyinen lupausten osasto ei silmiä hivele, sillä joukossa ovat mukana vain muutama todellinen huipputalentti, kuten nyt vaikkapa Dylan Larkin sekä Andreas Athanasiou.

Kaksikosta jälkimmäisenä mainitulla on vain se ongelma, että hänellä ei ole lainkaan sopimusta ensi kaudesta. Athanasiou on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti, eikä hänellä ole oikeutta välimieskäsittelyyn.

Täten GM:nä toimivalla Ken Hollandilla on neuvotteluiden suhteen suuri etulyöntiasema, sillä hän voi määrittää pitkälti neuvotteluiden aikataulut. Pelaaja ei ole kuitenkaan pyytämässä maltaita, sillä MLiven mukaan Athanasioun palkkapyyntö on vain noin 1,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

Se ei ole paljoa kaverilta, joka on nuori, eittämättä yksi liigan parhaista luistelijoista ja hän teki viime kaudella sekä maali (18), syöttö (11) että piste-ennätyksensä (29). Kaiken lisäksi hän keräsi uransa parhaat peliminuutit, saaden ottelua kohden peliaikaa 13:28 minuuttia.

GM Hollandin mukaan neuvottelut ovat jatkuneet jo hyvän tovin, minkä lisäksi seura on tarjonnut pelaajalle jo useita vaihtoehtoja.

– Olen tehnyt useita tarjouksia ja jatkamme keskusteluita jatkossa. Näitäkin meillä on ollut useita kertoja, Holland kertoi MLiven mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.