Joskus se huippu-urheilijan, nimenomaan rikkaan sellaisen, elämä ei ole yhtä ruusuilla tanssimista, vaikka rahaa olisikin kuin roskaa.

Tässä vaiheessa korppikotkat nimittäin astuvat estradille, sillä muutkin kiinnostuvat rahoistasi. Näin kävi esimerkiksi entiselle NHL-tähdelle, Dany Heatleylle, joka joutui turvautumaan ongelmiensa kanssa oikeuden apuun.

Hänen kohdallaan kävi nimittäin ikävä tapahtuma, minkä johdosta hän joutui haastamaan entisen agenttinsa ja bisnesneuvojansa, Stacey McAlpinen, oikeuteen.

Tämä johtui siitä, että McAlpine oli antanut hänelle virheellisiä sijoitusneuvoja asuntojen suhteen, jotka ”tulisivat maksamaan itsensä 100 % takaisin seuraavan viiden vuoden aikana, jopa hiukan sen yli”. Tämän lisäksi McAlpine oli tehnyt Heatleyn tililtä luvattomia nostoja jopa 4 miljoonan dollarin edestä.

Heatley sijoitti lopulta useisiin asuntoihin ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa, ja selvää on, että agentin lupaamat summat eivät koskaan käyneet toteen.

Lopulta oikeus voitti ja Heatley sai noin puolet hakemastaan summasta takaisin. Hän nimittäin haki 11 miljoonan dollarin korvauksia. Oikeus määräsi lopulta, että McAlpinen on maksettava Heatleylle korvauksia noin 6,5 miljoonan dollarin edestä.

McAlpine ei ole oikeuden kanssa ongelmissa ensimmäistä kertaa, sillä myös entinen Ottawa Senatorsin varakapteeni Chris Phillips on hakenut mieheltä 7,5 miljoonan dollarin korvauksia. Karua kieltä kertoo etenkin se, että McAvoy oli Phillipsille muutakin kuin pelkkä agentti; hän nimittäin toimi muun muassa Phillipsin bestmanina hänen häissään.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.