Joulu tuli etuajassa tuoreelle Edmonton Oilers-hyökkääjä Ryan Stromelle.

– Tunnen oloni kuin pikkupojaksi, joka saa uudet varusteet jouluna, Strome kertoi NHL.com:lle perjantaina vieraillessaan ensimmäistä kertaa Edmontonissa Oilers-pelaajana.

– Kaukaloon meneminen uusien Oilers-varusteiden kanssa oli aika mahtavaa. Tällaiset pienet asiat saavat innostumaan, sekä se, että joukkue on niin lähellä voittamista.

Vuoden 2011 varaustilaisuudessa viidentenä huudettu Strome hankittiin Oilersiin vaihtokaupassa, jossa laituri Jordan Eberle lähti New York Islandersiin. Strome odottaa pelaavansa sekä sentterinä että oikeana laiturina päävalmentaja Todd McLellanin kanssa käytyjen keskustelujen perusteella.

– Yksi pääasioista Toddin kanssa keskustellessa oli monipuolisuus, 24-vuotias hyökkääjä kertoi.

– Muistan, kun katsoin pudotuspelejä ja pelaajat vaihtoivat paikkaa taukoamatta. Pelaajat pelasivat sentterinä ja laidoilla. Minusta se on hyvä asia, se saa sinut mukaan peliin.

30 tehopistettä (13+17) viime kaudella iskenyt Strome kertoo, ettei hänellä ole mielessä henkilökohtaisia tavoitteita.

– Olen kasvanut voittajajoukkueissa ja uskon sen määrittelevän loistavat pelaajat, hän kertoi.

– En halua muuttaa liikaa itseäni tai aiheuttaa itselleni liikaa paineita. Haluan voittaa, sillä siitä tässä kaikessa on kyse.

Strome odottaa innoissaan Connor McDavidin kanssa pelaamista, joka voitti viime kaudella liigan pistepörssin tehoilla 30+70. Stromen pikkuveli Dylan, Arizona Coyotesin prospekti, pelasi junioreissa Erie Ottersin paidassa yhdessä McDavidin kanssa.

– Olen katsonut satoja Ottersin pelejä viimeisten vuosien aikana, joten minulla on aika hyvä kykyjenetsintäraportti heistä, Strome sanoi.

– Minulle suurin asia on kuitenkin vain tulla pelaamaan omaa peliäni. Pääsen pelaamaan loistavien pelaajien ja lahjakkuuksien ympärillä ja odotan innolla pääseväni antamaan oman panokseni.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.