Ei ole kauaakaan, kun Alexander Ovechkin kauhistutti fanejaan omista häistään otetulla videolla, missä hän tanssi ja lauloi ”Rasputinin” tahtiin ilman paitaa. Voit lukea uutisen ja katsoa videon tästä.

Sen lisäksi, että video oli hauska, alkoivat fanit ja toimittajat pohtia myös sillä, että Ovechkin liian tuhdissa kunnossa ollakseen ensi kaudella parhaassa mahdollisessa terässä. Ja omalla tavallaanhan tämä oli totta, sillä Ovechkin ei näyttänyt videolla huippu-urheilijalta sanan varsinaisessa merkityksessä.

Nyt kyseiset, jo omalla tavallaan unholaan jääneet huhut ovat saaneet lisäpontta Ovechkinin uudesta Instagram-kuvasta, jossa hän on myöskin ilman paitaa.

Kuvan on nostanut esiin venäläistoimittaja Igor Eronko, joka ihmettelee omalla Twitter-tilillään Ovechkinin olevan ”kyseenalaisessa kunnossa häidensä jäljiltä”.

Igor Eronko

@IgorEronko
Ovi's in a doubtful shape after the wedding #Caps

Kuvan perusteella on kuitenkin hiukan ihmeteltävä, että mikä todella on huippu-urheilijan kroppa. Ovechkin ei nimittäin missään nimessä vaikuta olevan huonossa kunnossa, joskaan ei myöskään timanttisessa .

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.