Tshekkihyökkääjä David Pastrnak löi itsensä NHL:n tähtikartalle viime kaudella, kun iski 75 runkosarjaotteluun 34 maalia ja yhteensä 70 tehopistettä.

Kyseessä oli 21-vuotiaan laiturin NHL-uran ensimmäinen nappisuoritus, mutta tästäkin huolimatta hänelle kaavaillaan Bruinsin leirissä jo pitkää jatkosopimusta. Seura ei kuitenkaan ole edennyt jatkoneuvotteluissa vielä kovinkaan pitkälle rajoitetun vapaan agenttinsa kanssa.

Bruinsin GM:nä toimiva Don Sweeney kertoi nimittäin sivuston haastattelussa päivityksen, että päivitettävää ei juuri ole. Aikaa edellisestä päivityksestä on jo noin kaksi kuukautta, jolloin osapuolet olivat etenemässä ”oikeaan suuntaan”.

– Pidämme kaavastamme kiinni. Emme ole edistyneet asiassa kovinkaan paljoa viimeisimmän päivityksemme jälkeen, mutta meillä on ollut paljon aikaa jatkaa keskusteluita. Aiomme tehdä näin myös vastaisuudessa, GM Sweeney kertoi WEEI:n haastattelussa.

WEEI:n kiekkotoimittaja Ty Andersson paljasti myös kolumnissaan, että osapuolet ovat tällä hetkellä noin miljoonan dollarin päässä sovusta. Molempien toiveina on kuitenkin löytää sopu pitkästä jatkosta.

 

”Tiedettävästi Bruins haluaa tarjota Pastrnakille, joka on tällä hetkellä Bruinsin matkassa Kiinassa, noin 6 miljoonan dollarin sopimusta pitkäksi ajaksi. Pastrnakin uskotaan taasen haluavan lähemmäs 7 miljoonaa dollaria kaudesta”.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.