Vegas Golden Knightsissa tulevaa NHL-kautta odotellaan vesi kielellä, sillä kyseessä on seuran historian ensimmäinen kausi.

Raportoimme eilen siitä, miten vaikeaa NHL:n aiemmilla laajennusseuroilla on ollut menestyä ensimmäisellä kaudellaan maailman kovimmassa kiekkoliigassa ja mitä se kenties tarkoittaa vegasilaisseuralle.

Totuus on kuitenkin se, että tulevaa ei voi kukaan ennakoida, ennen kuin se on täällä, mutta jos katsoo Golden Knightsin pelaajarosteria, ei tilanne näytä olleenkaan pahalta. Itse asiassa melkoisen hyvältä.

Tämä selviää NHL.com:n artikkelista, sillä sarjan omiin toimittajiin lukeutuva Pete Jensen lähti rakentamaan Golden Knightsin potentiaaliset kentälliset ja ne ovat itse asiassa sekä todella laadukkaan että tasapainoisen oloisia, ainakin paperilla.

Suomalaisittain päähuomio kiinnittyy luonnollisesti Erik Haulaan ja Teemu Pulkkiseen.

Jensen onkin iskenyt suomalaisduon nevadalaisseuran kolmosketjuun ja kolmantena nimenä heidän kanssaan on New York Rangersista laajennusdraftissa hankittu Oscar Lindberg. Mikäli tämä näkemys pitäisi paikkansa, olisi kyseessä täysin pohjoismainen kenttä.

Tässä NHL.com:n (Jensenin) näkemykset kentällisistä:

James Neal – Vadim Shipachev – Jonathan Marchessault
Jason Garrison – Luca Sbisa

David Perron – Cody Eakin – Reilly Smith
Nate Schmidt – Brayden McNabb

Oscar Lindberg – Erik Haula – Teemu Pulkkinen
Shea Theodore – Deryk Engelland

Pierre-Edouard Bellemare – William Karlsson – Brendan Leipsic

Marc-Andre Fleury
Calvin Pickard

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.