Kanadan olympiajoukkueessa saatetaan nähdä jopa kentällisen verran todellisia konkarihyökkääjiä.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, miten Kanadan olympiajoukkueen GM:nä toimiva Sean Burke avasi olevansa ehdottomasti kiinnostunut pohtimaan Shane Doania ja Jarome Iginlaa Pyongchangiin, mikäli he eivät saa NHL-sopimusta.

– Tulemme ehdottomasti harkitsemaan kyseisiä kavereita, GM:n roolissa joukkueen rakentamisesta vastaava Sean Burke jysäytti melkoisen pommin TSN:n radiokanavan haastattelussa.

Itse asiassa täsmentävänä seikkana, aiempaan uutiseemme, on se, että Burke on jo ollut yhteyksissä edellä mainitun kaksikon kanssa.

Nyt kuitenkin TSN tietää kertoa, etteivät Doan ja Iginla ole ainoita konkareita, joihin Burke on ollu yhteydessä. Hän on nimittäin käynyt keskusteluja myös Nashville Predatorsin kapteenin Mike Fisherin kanssa.

– Hockey Canadassa meillä on valtava kunnioitus näitä kavereita kohtaan. Ei ole kahta sanaa siitä, etteivätkö heidän johtamistaidot ja kokemus saattaisi olla korvaamattomia asioita joukkueellemme, Kanadan Jääkiekkoliiton varapresidentti Scott Salmond avaa.

Fisher pohtii parhaillaan, jatkaako hän NHL-uraansa vai ei, ja mikäli hän päätyy lopettamaan taalakaukaloissa, saatetaan hänet hyvinkin nähdä olympiajäillä.

Doanin ja Iginlan kohdalla tilanne on kiinni täysin siitä, löytyykö heille ottajia. Fisher nimittäin tulee jatkamaan NHL-uraansa nimenomaan Nashvillessä, mikäli hän päätyy siihen vaihtoehtoon, mutta sen sijaan Doan ja Iginla etsivät parhaillaan NHL-seuraa vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta. Molempien haluna on myöskin jatkaa uraansa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.