Vancouver Canucksin tilanne on ollut jo vuosia tukala, sillä siinä missä sillä on ollut kohtalaisen kilpailukykyinen joukkue, ei seura ole saavuttanut viime vuosina minkäänlaista menestystä.

Seurassa myös kieltäydyttiin pitkään suorittamasta käytännössä minkäänlaista jälleenrakennusta, mutta nyt tilanne on hiukan valoisampi. Viime kauden siirtotakarajalla se hankki riveihinsä esimerkiksi lupaavat Jonathan Dahlenin sekä Nikolay Goldobinin.

Lisäksi se on vahvistanut rivejään kesän aikana muun muassa Sam Gagnerilla ja Michael Del Zottolla, joten Canucks on ottanut viime aikoina varovaisia askeleita kohti kilpailukykyisempää joukkuetta, tulevaisuutta unohtamatta.

Yksi seuran kuumimpia lupauksia sen sijaan on suomalaispuolustaja Olli Juolevi, joka varattiin toissa kesän draftissa viidentenä, heti Jesse Puljujärven jälkeen. Nyt pohjoisamerikkalaissivusto Fanragsports.com onkin nostanut hänet esiin Canucksin kenties parhaana prospektina.

Tästäkin huolimatta sivustolla mainittiin, että Juolevi ei vielä välttämättä ole valmiina aitoon haasteeseen, eli tekemään seuran puolustuksesta hetimiten laadukkaampaa.

– Olli Juolevi, kesän 2016 viides varaus, tuo seuraan aitoa potentiaalia. Mutta olisi epäreilua odottaa, että hän kääntäisi saman tien koko seuran puolustuspelaamisen ylösalaisin, sivustolla kirjoitettiin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.