Taas sitä mennään. Jälleen yksi siirtospekulaatio lisää koskien Colorado Avalanchen Matt Duchenea. Siis herraa, jota on viety jo usean kuukauden ajan paikasta toiseen, mutta tähän mennessä mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut.

Ainoa varma asia on se, että Avalanchen GM:nä toimiva Joe Sakic on kaupitellut hyökkääjää toisaalle. Lähellä varmaa on myös se, että Sakic on hylännyt New York Islandersin tarjouksen, joka piti sisällään puolustaja Travis Hamonicin sekä ykköskierroksen varausvuoron.

Hinta on siis pilvissä. Jopa ehkä hiukan pilvien yli.

Nyt Fansided-sivustoon kuuluva, Florida Panthersiin keskittyvä, blogi, The Rat Trick, on päättänyt avittaa Panthersia ja Avalanchea vaihtokaupan synnyssä. Se nimittäin ehdotti sivuillaan vaihtokauppaa, jonka myötä Duchene saataisiin Floridan auringon alle.

Vaihtokaupan myötä Panthers saisi itselleen ainoastaan Matt Duchenen palvelukset, ei enempää eikä vähempää. Panthers taasen lähettäisi ehdotuksen myötä Denveriin ensi kesän ykkösvarauksen, puolustaja Jason Demersin sekä joko Jared McCannin tai Jayce Hawrylukin.

Ongelmana ehdotuksessa on vain se, että Avalanche etsii useiden lähteiden mukaan nuorta kykynsä osoittanutta puolustajaa. Demers on toki osoittanut NHL-kaukaloissa kykynsä, mutta hänellä on ikää jo 29 vuotta.

No, nähtäväksi jää, tarttuuko Panthers syöttiin ja tarjoaa kyseistä kauppaa Avalanchelle. Allekirjoittaneen valistunut arvio on se, että Duchenen saapuminen Panthersiin tällä hinnalla jää pelkäksi haaveeksi.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.