Yhtenä hauskimmista koomikoista tunnettu Steve Carell oli aikanaan hyvin lähellä luoda uran maalivahtina.

Kun menet Eliteprospects.com-sivustolle ja kirjoitat hakukenttään ”Steve Carell”, tulet varmasti yllättymään, sillä yhdysvaltalaiselta löytyy sivustolta oma pelaajaprofiili.


(Kuvakaappaus: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=482583 – 26.07.2017, 05:09)

Carell kertookin pohtineensa lukio-opintojensa aikana, lähteekö hän tavoittelemaan uraa maalivahtina vai muuttuuko jääkiekko hänen kohdallaan harrastukseksi.

– Olin maalivahti. Jossain kohtaa tulee piste, kun sinun pitää päättää, että sitoudutko siihen potentiaalisena urana vai tuleeko siitä sinulle harrastus, Carell kommentoi valintaansa ESPN:lle.

– Minun kohdallani se tapahtui lukiossa. Minun piti päättää, että lähdenkö pelaamaan yliopistossa 1. divisioonaan (pääsarja) ja taistelemaan työpaikasta maalivahtina vai teenkö jotain muuta. Päätin lähteä 3. divisioonaan, Denisonin yliopistoon, ja pelasin siellä läpi yliopistoaikani. Tein sitä omaksi huvikseni, enkä kehittääkseni itseäni.

Carell kertoo olleensa Boston Bruinsin fani ja juuri se inspiroi hänet jääkiekon pariin.

54-vuotias Carell on nähty television puolella jäällä, sillä hän näyttäytyi kaukalossa kenttäpelaajan roolissa huippusuositussa The Office -sarjassa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.