Chicago Blackhawksin riveissä on käynyt tänä kesänä suuri myllerrys, sillä esimerkiksi Trevor van Riemsdyk, Niklas Hjalmarsson, Artemi Panarin, Scott Darling sekä Brian Campbell ovat kaikki poistuneet seurasta omilla tavoillaan.

Tulijapuolelta löytyvät esimerkiksi paluumuuttajat Brandon Saad sekä Patrick Sharp, joten Chicagossa ei ole jääty aivan kuivin suin kovasta lähtijäporukasta huolimatta.

Jokainen yllämainittu nimi on edustanut seuraa pitkään, joten jäähyväisten jättäminen vanhalle kodille on aina vaikea paikka.

Tätä se oli myös puolustajana pelaavalle Hjalmarssonille, jonka ura jatkuu tästä eteenpäin Arizona Coyotesin riveissä. Mies aloitti uransa Blackhawksissa 20-vuotiaana, kaudella 2007-18, joten hän vietti aikaa Chicagossa vuosikymmenen ajan.

Hjalmarsson voitti seuran riveissä kolme Stanley Cupin mestaruutta, joten hän oli suuri osa Blackhawksin dynastiaa. Hän jättikin Chicagolle nyt hyvästit tunteikkaassa Instagram-kuvassaan.

Juuri 30 vuotta täyttänyt Hjalmarsson muistutti kuvassaan, kuinka suuria muutoksia hänen elämässään on tapahtunut viimeisen 10 vuoden aikana. Kolme Stanley Cupia, naimisiin meno sekä kaksi lasta tapahtuivat kaikki sinä aikana, kun mies pelasi Chicagossa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.