Carolina Hurricanesin tulevaisuudesta voidaan kertoa heti alkuun yksi fakta; sen puolustus tulee olemaan kenties jo tulevalla kaudella yksi NHL:n parhaista. Sen riveissä pelaavat nimittäin muun muassa Justin Faulk, Noah Hanifin, Jaccob Slavin, Brett Pesce sekä Trevor van Riemsdyk.

Potentiaalisten lupausten puolelta listaan voitaneen lisätä tulevaisuudessa vielä Haydn Fleuryn ja Jake Beanin kaltaiset nimet, joten Hurricanesin puolustus on nyt ja tulevaisuudessa äärimmäisen kova.

Samaa mieltä on arvostettu The Hockey News, jonka ”2020 Vision” -juttusarja on edennyt Carolina Hurricanesiin saakka.

Suomalaisten osalta katse ja mielenkiinto kohdistuu kuitenkin seuran hyökkäysosastoon. Tällä hetkellä Hurricanesin riveissä tahkoaa kaksi nuorta, potentiaalista ja NHL-valmista pelaajaa, jotka ovat luonnollisesti Teuvo Teräväinen sekä Sebastian Aho.

The Hockey News sijoittaakin jutussaan Teuvo Teräväisen vuoden 2020 Hurricanesin ykkösketjun oikeaan laitaan, missä hän pelaa yhdessä Victor Raskin sekä Jeff Skinnerin kanssa.

Sebastian Aho sen sijaan pelannee The Hockey Newsin mukaan yhä vuonna 2020 laiturin tontilla. Hänet on sijoitettu kakkosvitjan vasemmalle kaistalle, missä hän kiekkoilee yhdessä Jordan Staalin sekä Elias Lindholmin kanssa.

Hurricanesin ”suomalaismafia” on saanut vuoteen 2020 mennessä myös kolmannen jäsenen, sillä lupaava Janne Kuokkanen on isketty kolmosketjun sentterin tontille. 19-vuotias suomalaishyökkääjä kiekkoilee The Hockey Newsin uumoilussa yhdessä Warren Foegelen sekä Julien Gauthierin kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.