Icethetics-sivusto järjesti äänestyksen NHL:n hienoimmasta logosta ja äänestys tapahtui ikään kuin pudotuspelien muodossa kierroksittain.

Finaalissa toisensa ”kohtasivat” Original Six -seurat Detroit Red Wings ja Chicago Blackhawks. Yleisesti ottaen Blackhawksin logoa on pidetty yhtenä urheilumaailman hienoimmista, mutta tällä kertaa se joutui nöyrtyä punasiipisen mahdin edessä.

Finaalikohtaaminen oli äärimmäisen tiukka, sillä Red Wings keräsi äänistä 52 prosenttia – Blackhawksin prosenttiluku oli siis 48.

Red Wings, jonka logo on ollut nykymuodossaan käytössä vuodesta 1948 lähtien, pudotti matkallaan finaaliin jatkosta Carolina Hurricanesin, Montreal Canadiensin, Vegas Golden Knightsin, Florida Panthersin, St. Louis Bluesin ja Calgary Flamesin.

Aivan avauskierroksilla äänestettiin eri seurojen kohdalla, mikä näiden logoista lähtee varsinaiseen kilpailuun mukaan.

Koko kisa osoitti sen, että perinteet ovat kunniassa NHL-fanien mielissä, sillä Original Six -seuroista New York Rangers oli ainoa, joka ei mahtunut mukaan puolivälierävaiheeseen, eli kahdeksan joukkoon. Se hävisi aiemmin oman kaksintaistonsa Philadelphia Flyersille.

Sen sijaan Red Wingsin sekä Blackhawksin ohella Boston Bruins, Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens olivat kahdeksan parhaan joukossa. Neljän parhaan joukossa näitä seuroja oli puolestaan kolme ja ainoastaan Calgary Flames oli rikkomassa kaavaa.

Kilpailu otettiin kaiken kaikkiaan niin tosissaan, että jotkin fanit olivat hakkeroinnin kautta manipuloineet semifinaalivaiheen äänestystuloksia. Icethetics kuitenkin ilmoitti kykenevänsä erottamaan hakkeroidut ja oikeat äänet toisistaan, mutta se ei ilmoittanut välierävaiheen prosenttituloksia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.