Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on tienannut toistaiseksi NHL-urallaan, pelkästään puhtaina palkkatuloina, hieman vajaat 9 miljoonaa dollaria.

Suomalaisnuorukaisen palkkatuloissa ei siis ole laskettuna Panthersilta saamiaan bonuspalkkioita, saatika ruhtinaallisia sponsorisopimuksia, joilla pelaajat tekevät valtavat määrät rahaa.

Todellisuudessa Barkovin tienestit ovatkin varmasti lähellä tuplasummaa.

Enemmän kuin usein NHL-kiekkoilijat ja toinen toistaan upeammat autot linkittyvät toisiinsa – kysykää vaikka Teemu Selänteeltä – ja niin on myös Barkovin kohdalla. Hän nimittäin latasi henkilökohtaiselle Instagram-tililleen videon, jossa hän esittelee ja ”pöräyttää” käyntiin vaatimattomasti noin 90 000 euron arvoisen Ford Mustangin.

Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! #mustang @fordfinland produced by @jukkavahter

Henkilön Aleksander Barkov (@barkovsasha) jakama julkaisu

Kyseessä on tarkalleen ottaen Ford Mustang V8 GT, jonka moottori pitää sisällään vaatimattomasti 418 hevosvoimaa.

Video ei kuitenkaan paljasta, onko kyseinen kaara Barkovin oma menopeli vai onko kyse vain ja ainoastaan mainosvideosta, jonka 21-vuotias sentteri on jakanut tilillään.

Toki hän on saattanut saada auton myös lahjoituksena Fordilta, sillä useat julkisuuden henkilöt ovat avoimesti puhuneet siitä, että mitä rikkaampia he ovat, sitä enemmän he saavat ilmaista tavaraa.

Barkovin nykyinen kuuden vuoden mittainen sopimus käynnistyi viime kaudella ja se tuo hänelle yhteensä 35,4 miljoonan dollarin tienestit.

Mutta oli sitten kyseessä Barkovin oma auto, vuokra-auto tai vaikkapa naapurin Pekan biili, niin tuolla menopelillä kelpaa Vesa Toskalan sanoin päristellä Hervannan valtaväylää.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.