Detroit Red Wings ja Tomas Tatar pääsivät kuin pääsivätkin sopuun omasta jatkosopimuksesta ilman välimieskäsittelijän apua.

Hyökkääjä oli ehtinyt jo kertomaan slovakialaisjulkaisulle, että jos neuvottelut etenevät välimieskäsittelyyn, mistä hän olisi saanut joko yksi- tai kaksivuotisen jatkosopimuksen, olisi tämä ollut hänen viimeinen pahvinsa Detroitiin.

Tatar oli jatkosopimuksen synnyttyä luonnollisesti mielissään. Hän nimittäin sai pitkän jatkosopimuksen lisäksi sen, mitä hän halusikin, eli 5,3 miljoonan dollarin vuositulot. Osapuolten uusi sopimus on pituudeltaan neljä vuotta.

Kenties vieläkin enemmän mielissään on eräs Red Wings -kannattajaksi, jota voitaneen hyvällä omatunnolla kutsua maailman suurimmaksi Tatar-faniksi.

Kyseinen mies nimittäin otti käsivarteensa komean ja massiivisen tatuoinnin juuri Tatarista, jonka pelaaja huomioi omalla Instagram-tilillään.

Miettikääpä sitä faktaa, että jos välimieskäsittelijä olisi ehtinyt määrittelemään Tatarille vuoden jatkosopimuksen, minkä jälkeen hän olisi vaihtanut maisemaa. Siinä olisi mennyt sormi kyseisellä fanilla suuhun.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.