Montreal Canadiens on kenties maailman suurin jääkiekkoseura, vaikka se ei olekaan niittänyt varsinaista menestystä vuosikausiin.

Montreal on kiekkohullu kaupunki, josta löytyvät kenties maailman fanaattisimmat fanit. Tämän vuoksi seuran heille tekemä temppu aiheuttikin kannattajien keskuudessa suurta närää.

Koska Canadiens on seura, joka vetää hallin käytännössä aina täyteen, saavat fanit pulittaa kausikorteista pitkän pennin. Kallein näistä on 9 564 dollaria ennen veroja, kun taasen halvimman saat itsellesi 1 795 dollarin hintaan.

Sen lisäksi fanit saavat nyt pulittaa kausikorttien päälle 150 dollarin maksun, jos he haluavat liput fyysisesti käteensä. Canadiens nimittäin rohkaisee kannattajia ottamaan itselleen mobiililiput, mikä ei ole tyydyttänyt faneja.

– Olen pettynyt tähän ratkaisuun. Minun kohdallani tämä heijastaa ensimmäiseen vuoteeni, Canadiensin pitkäaikainen fani Will Shead kertoi, joka sai viime kaudella haltuunsa ensimmäisen kausikorttinsa.

– Viime kaudella saimme lippuja ilmaiseksi, mutta nyt tämä tarkoittaa sitä, että minun on maksettava se takaisin, mitä sain viime vuonna ilmaiseksi.

Shead muistutti myös siitä, että jos lippuja aiotaan kierrättää, tietää mobiililiput sen suhteen ongelmia. Hän aikookin maksaa 150 dollarin lisämaksun fyysisistä lipuista.

Myös esimerkiksi Toronto Maple Leafs, Calgary Flames sekä Ottawa Senators tarjoavat faneilleen myös mobiililippuja, mutta jokaisesta seurasta on vahvistettu, että he eivät pyydä faneilta ekstraa fyysisistä lipuista.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.