Ottawa Senatorsin viime kausi oli vaikeuksia täynnä, jotka se onnistui kuitenkin kääntämään voimavarakseen. Sesonki alkoi surkeilla uutisilla, sillä hyökkääjä Clarke MacArthur loukkasi itsensä seuran harjoitusleirillä, saaden tililleen jälleen uuden aivotärähdyksen.

Tällä kertaa hänen uransa jatkuminen oli vaakalaudalla, mutta puolen vuoden huilin jälkeen kanadalaishyökkääjä palasi tositoimiin. MacArthurin loukkaantumisen lisäksi Senatorsin kautta varjosti maalivahti Craig Andersonin vaimon syöpä.

Tällä kertaa MacArthur saattaa päästä tohinoihin heti kauden alusta lähtien. Mies on levännyt koko kesän ajan, jotta hän saa paranneltua itsensä sataprosenttiseen kuntoon ennen tulevan kauden alkua.

Edes pelkästään tämä ei takaa sitä, jatkuuko miehen ura NHL-kaukaloissa vai. Seura onkin antanut hänelle täydet valtuudet tehdä päätöksensä itse. GM:nä toimiva Pierre Dorion on kuitenkin kertonut, että tällä hetkellä paluu vaikuttaa lupaavalta.

– Me toivomme, että Clarke MacArthur palaa myös ensi kaudella. Kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että näin on myös käymässä. Jos hän päättää toisin, me kunnioitamme myös sitä, Dorion kertoi seuran verkkosivujen mukaan.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.