Philadelphia Flyersin fanit joutuvat edelleen odottamaan tämän kesän NHL Draftin kakkosvarauksen Nolan Patrickin ensiesiintymistä seuran paidassa, ellei kiipeilyä varaustilaisuuden lavalla lasketa.

18-vuotiaaksi pelaajaksi Patrickilla on ollut valtava määrä epäonnea. Hänen piti olla kuluvan kesän osalta selkeä ykkösvaraus – tituleerasihan huippuarvostettu toimittaja Bob McKenzie varaustilaisuuden jo hyvissä ajoin ”Nolan Patrick Draftiksi” – mutta vastoinkäymiset pilasivat kaiken.

Hän joutui jättäytymään kahden nivusleikkauksen vuoksi pois muun muassa nuorten MM-kisoista ja tämän lisäksi häneltä jäi iso osa viime kauden junioripeleistä pelaamatta. Lopulta ei siis ollut mikään ihme, että Nico Hischier kiilasi hänen edelleen ja NHL Draftin ykkösnimeksi.

Ongelmat eivät kuitenkaan jääneet tähän.

Kanadalaishyökkääjä joutui nimittäin käydä vatsalihasleikkauksessa vain hieman ennen varaustilaisuutta ja se toi hänelle 4-6 viikon toipumisajan. Kun tästä oli selvitty, ja edessä piti olla ensimmäinen harjoituskerta, hänen kasvoihin tuli infektio, joka piti hänet sivussa ensimmäisistä harjoituksistaan Flyers-pelaajana.

Tänään Flyersin GM Ron Hextall antoi lisätietoja Patrickin tilanteesta: tarkalleen ottaen hänellä on kasvoissaan märkäpaise.

Hextallin mukaan hoito on aloitettu ja Patrick voi hyvin, mutta samaan aikaan esimerkiksi tilannekatsauksesta kertonut mediajätti Sportsnet mainitsee, ettei hänen ensimmäisen treenikertansa osalta aikataulusta ole edelleenkään mitään tietoa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.