NHL-kaukaloissa kovanaamana tunnettu Chris Thorburn on tunnettu kuumenevista tunteistaan, mutta jopa hän meni hämilleen Olli Jokisen aiheuttamasta tuhosta.

Thorburn, joka edustaa ensi kaudella St. Louis Bluesia, päädyttyään sinne Vegasin välipysäkin kanssa, vietti kaudet 2011-17 Winnipeg Jetsin paidassa. Itse asiassa hän oli kesään saakka edustanut jo kymmenen kautta samaa organisaatiota, sillä hän kiekkoili myös Atlanta Thrashersin paidassa vuodet 2007-2011.

34-vuotias hyökkääjä oli siis samaan aikaan Winnipegissä suomalaishyökkääjä Olli Jokisen kanssa. Jokinen on jo päättänyt oman pelaajauransa, mutta Thorburnille on jäänyt varsin erikoinen muisto yhdestä kaikkien aikojen suomalaiskiekkoilijasta, ainakin mikäli NHL.com:a on uskominen.

– Hän tuli pukukoppiin ja löi mailan kattoon, koska oli niin vihainen sekä rikkoi aivan uuden maton, Thorburn heittää NHL WAMin viimeisimmässä jaksossa.

Jokinen onkin tempauksellaan jättänyt itsestään ikuisen muiston kanadalaisseuran pukukoppiin. Mies itse naureskelee nykyisin koko tapaukselle.

– Siellä on merkki nyt, hän toteaa huvittuneena.

Tarkalleen ottaen tuo merkki on neliön muotoinen paikkauspala, jonka avulla matto saattiin takaisin kuosiin.

NHL Without a Mapin tuoreimman jakson pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.