Hilary Knightia pidetään yleisesti ottaen yhtenä maailman parhaista naisjääkiekkoilijoista, jollei jopa kaikkein parhaimpana.

Naisten NHL:nä tunnetussa NWHL:ssä Boston Pridea edustava Knight tunnetaan uskomattomista yksilösuorituksistaan kaukalossa. Hänen otteensa ovat siis silmiä hivelevää katseltavaa, eikä olisi mikään ihme, vaikka 28-vuotias yhdysvaltalainen pärjäisi myös miesten sarjoissa.

Knight onkin ollut jättimäisessä roolissa, kun Yhdysvallat on juhlinut kolmissa viimeisissä naisten MM-kisoissa kultamitaleja, sillä hän on paukuttanut näissä turnauksissa pelaamiinsa 15 otteluun uskomattomat tehot 18+12=30. Hänet onkin valittu täysin ansaitusti turnauksen MVP:ksi vuosina 2015 ja 2016.

Yhdysvaltalaispeluri oli aiemmin tänään Reddit AMA:n vieraana (kysy minulta, mitä tahansa) ja häneltä kysyttiin seuraava kysymys: ketä vastaan haluaisit ottaa 1 vs. 1 -matsin jääkiekossa?

Vastaus oli kertakaikkisen huikea ja se kuului seuraavasti:

– PK ja minä pelasimme 1 vs. 1 (-matsin). Kysykää häneltä, miten siinä kävi, kuului Knightin vastaus.

Toisin sanoen hän on siis pelannut PK Subbania vastaan. Seuraavaksi jäämmekin odottelemaan Nashville Predatorsia edustavan 28-vuotiaan kanadalaisen vastausta, sillä kuten kaikki varsin hyvin tietävät, hiljaiseksi Subban ei missään nimessä tule jäämään.

Mikäli Knightin esitykset kaukalossa ovat täysin vieraita, tässä jokaiselle lätkäfanille hieman katseltavaa (jos ottelutilannemaalit eivät innosta, niin kelatkaa kohtaan 1:52):