Koska NHL päätti jättää lähettämättä pelaajiaan ensi vuoden talviolympialaisiin, tarkoittaa se sitä, että suurelle estradille ovat pääsemässä pienemmän volyymin pelaajat, kuten nyt vaikkapa KHL-tähdet ja muut Euroopassa kiekkoilevat pelaajat.

Kanadan jääkiekkoliitto haluaakin nyt panostaa näihin pelaajin enemmän kuin koskaan, minkä johdosta se on istunut alas Venäjän jääkiekkoliiton kanssa.

Heidän tavoitteena on nimittäin tavoitteena järjestää pelaajille kovia näytönpaikkoja ensi talven olympialaisia ajatellen. Kanadan jääkiekkoliitto haluaa nimittäin tarjota maansa kiekkoilijoille mahdollisimman kovia harjoitusotteluita KHL-joukkueita vastaan.

Kyseessä olisi siis liuta näytösotteluita, joissa ensinnäkin KHL-pelaajat antavat näyttöjä oman maansa maajoukkueelle, kun taasen kanadalaiset, jotka pelaavat ammatikseen Euroopassa, pääsevät suureen valokeilaan maailman kakkosliigan joukkueita vastaan. Tietoa ei ole vielä varmistettu, mutta siitä ollaan käyty neuvotteluita.

Etelä-Koreassa järjestettävät olympialaiset alkavat jääkiekon osalta ensi vuoden helmikuussa ja päättyvät kuun loppuun menessä. Sen lisäksi, että turnauksessa nähdään Euroopassa ammatikseen kiekkoilevia pelaajia, myös AHL on antanut luvan omille pelaajilleen osallistua olympialaisiin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.