Arizona Coyotes ei ole kenties NHL:n fanitetuin tai seuratuin organisaatio, mutta se ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, etteikö siltä löytyisi intohimoisia kannattajia.

Yksi suurimmista ja etenkin näkyvimmistä on ehdottomasti poliitikko John McCain, joka soittaa varmasti kelloja myös täällä kylmässä pohjolassa. Mies nimittäin taisteli Barack Obaman kanssa vuoden 2008 presidentinvaaleissa, häviten vaalit Obamalle.

Se mitä et luultavasti kuitenkaan tiennyt, niin McCain on myös vannoutunut jääkiekkofani, hänen suosikkijoukkueensa ollessa juuri Arizona Coyotes.

McCain sai kuulla kuitenkin äskettäin järisyttävän huonoja uutisia; hänellä on todettu olevan aivokasvain. Tämä selvisi operaatiossa, kun hänen vasemman silmänsä yläpuolelta oli poistettava veritulppa.

Coyotes halusikin esittää nopeasti tukensa seuran vannoutuneelle fanille, sillä organisaation puheenjohtaja ja toimitusjohtaja (ei GM) Steve Patterson esitti jaksamisensa entiselle presidenttiehdokkaalle.

Patterson julkaisi tsemppinsä myös Coyotesin Twitter-tilillä. Kuvan yhteyteen hän oli nimittäin kirjoittanut tekstin: ”Senaattori McCain on soturi, sankari ja osa meidän perhettämme. Hän on ollut taistelija koko elämänsä ajan ja tiedämme, että hän ei lopeta vielä tähän.”

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
Senator McCain is a patriot, a hero & part of our family. He's been a fighter his entire life & we know he won't stop now. - @SWPatterson

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.