Huhuissa on liikkunut pitkään, että Detroit Red Wings olisi tarjonnut slovakkitähti Tomas Tatarille viiden vuoden mittaista jatkosopimusta, jonka kokonaisarvo kipuaisi 25 miljoonaan dollariin.

Tämä tarkoittaisi Tatarille mukavia 5 miljoonan dollarin vuosituloja, mutta samat spekulaatiot ovat samalla kertoneet, että tämä ei ole Tatarin leirille tarpeeksi.

Hän nimittäin huhujen mukaan metsästää joko kuusi tai seitsemän vuotista sopimusta, jossa vuosipalkka huitelisi lähempänä 6 miljoonaa dollaria. Tähän Red Wings ei luonnollisesti ole suostunut.

Suurin syy tähän ei ole kuitenkaan liian korkea palkka, vaan se, että kyseiset huhut eivät ole pitäneet paikkansa. Tai näin kertoo ainakin Sportsnetin arvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman, joka iski tiskiin tarkemmat summat.

Hänen mukaansa Red Wings on tarjonnut Tatarille 4,1 miljoonan dollarin vuosituloja, eikä slovakki ole suostunut michiganilaisseuran tarjoukseen. Friedmanin mukaan hänen palkkapyyntönsä on sen sijaan 5,3 miljoonaa dollaria, mutta Red Wings on sotinut tätä ajatusta vastaan.

Tatarin välimieskäsittely alkaa huomenna. Slovakki on ehtinyt jo kertomaan, että jos hänen neuvottelunsa etenevät tähän pisteeseen saakka, on se kenties hänen viimeinen sopimuksensa punasiipien kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.