Kiekkoraamattunakin tunnettu The Hockey News on aloittanut verkkosivuillaan uuden juttusarjan, jossa ennakoidaan NHL-seurojen tulevaisuudella – tarkemmin sanottuna vuodella 2020.

Ensimmäisenä luonnollisesti oli vuorossa Anaheim Ducks, jonka riveissä kiekkoilee muun muassa Sami Vatanen.

Tämä siitäkin huolimatta, että hänen lähdöstään oltiin lähes yksimielisen varmoja. Joko häntä oltiin viemässä Vegas Golden Knightsiin tai vaihtoehtoisesti vaihtokaupan kautta jonnekin toisaalle.

The Hockey News kuitenkin uskoo, että Vatanen on jatkamassa Ducksin riveissä vielä vuonna 2020. Itse asiassa sivustolla uskotaan, että Vatanen tulee pelaamaan seurassa tuolloin ykkösparin minuutteja.

Hän tulee olemaan arvion mukaan seuran ykköspuolustaja yhdessä ruotsalaisen Hampus Lindholmin kanssa. Kakkosparissa sen sijaan pelaavat Cam Fowler sekä Josh Manson. Seuran vuoden 2020 kolmospakkipari on The Hockey Newsin mukaan Jacob Larsson sekä Brandon Montour.

Hyökkäyksessä jatkavat yhä tuolloinkin vanhat kehäraakit, Ryan Kesler, Ryan Getzlaf sekä Corey Perry. Kolmikosta jokainen on tuolloin 35-vuotiaita. Mukaan ovat tähän mennessä liittyneet muun muassa lupaavat Sam Steel sekä Max Jones.

Anaheim Ducks vuonna 2020:

Hyökkääjät:

  1. Rickard Rakell – Ryan Getlzaf – Corey Perry
  2. Nick Ritchie – Sam Steel – Jakob Silfverberg
  3. Max Jones – Ryan Kesler – Ondrej Kase
  4. Maxime Comtois – Troy Terry – Patrick Eaves

Puolustajat:

  1. Hampus Lindholm – Sami Vatanen
  2. Cam Fowler – Josh Manson
  3. Jacob Larsson – Brandon Montour

Maalivahdit:

  1. John Gibson
  2. Angus Redmond