Tampa Bay Lightningin GM:nä toimiva Steve Yzerman on tehnyt seuran eteen lukemattomia hyviä tekoja, kuten vaikkapa loistavia jatkosopimuksia ison kaliiberin pelaajilleen.

Moni on kuitenkin sitä mieltä, että hän teki ensimmäisen suuren virheensä tehdessään puolustaja Dan Girardin kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka on kokonaisarvoltaan 6 miljoonaa dollaria.

Girardi ostettiin kesän aikana New York Rangersin toimesta ulos sopimuksestaan, sillä hänen ”tossunsa” ei ole liikkunut viime vuosien aikana totuttuun malliin.

Girardin sopimusta onkin kuvailtu useammassakin paikassa kesän huonoimmaksi ratkaisuksi. Se ei kuitenkaan itse pelaajaa ole pysäyttänyt nauttimasta uudesta sopimuksestaan uuden joukkueen kanssa.

– Tunnen itseni todella tervetulleeksi tänne, ja se merkitsi minulle paljon, että sain tulla seuraan, mikä halusi minun pelaavan täällä ja auttavan heitä. Meillä on loistava joukkue ja menestystä historiasta. Tässä kokoonpanossa on paljon potentiaalia, Girardi kertoi toimittajille seuran verkkosivujen mukaan.

Girardi on valmis tekemään nöyrää työtä, mutta siinä samalla hän haluaa todistaa kaikille olevansa yhä erinomainen pelaaja. Kriitikoita on paljon, mutta nyt Girardi ei voi muuta kuin todistaa heidän väitteensä vääriksi.

– Tulen tekemään kaikkeni joukkueen voittamisen eteen. Olen vain sellainen persoona. En välitä siitä, mitä kuka tahansa kaukalossa sanoo. Tiedän, että GM, valmentajat ja pelaajat haluavat minut tänne ja se on ainoa asia, joka minulle merkitsee. Joudun ehkä voittamaan muutaman ihmisen puolelleni, mutta toivon ainoastaan todistavani tasoni kaikille ja viettämään täällä hyvää aikaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.