Florida Panthers päätti jättää Jaromir Jagrin ilman jatkosopimusta, minkä vuoksi tshekkilegenda on pakotettu etsimään itselleen uusi seura. Ura tulee mitä luultavimmin jatkumaan kuitenkin NHL:ssä, sillä Jagr ei halua pakata laukkujaan ja suunnata esimerkiksi KHL:ään.

Jotkin huhut ovat kertoneet, että Jagr olisi herättänyt kiinnostusta Montreal Canadiensin riveissä, mitä kohtaan mies on aiemmin urallaan ilmaissut mielenkiintonsa. Siinä siis saattaakin olla se seura, jonne Jagr seuraavaksi suuntaa.

Nyt kisaan on ilmoittanut itsensä mukaan myös toinen kanadalaisseura, Ottawa Senators. Tämän suhteen on kuitenkin todettava, että kyseessä ole missään nimessä luotettava spekulaatio, sillä sen ovat käynnistäneet seuran fanit – tarkemmin sanottuna alunperin ainoastaan yksi fani.

Aivan tuulesta huhuja ei ole kuitenkaan tempaistu, sillä viime yönä Twitter tulvi viestejä sen suhteen, että Jagr olisi bongattu Ottawan lentokentällä. Yksistään tämä ei tietenkään tarkoita vielä mitään, mutta se käynnisti välittömästi huhut seuran ja pelaajan välillä.

Kyseessä on samalla myös sosiaalisen median vahva esimerkki sen suuruudesta ja herkkyydestä. Koko vyyhti sai nimittäin alkunsa Djurgarden-nimiseltä käyttäjältä, joka väitti saaneen kaveriltaan Snapchatissä kuvan, jossa oli väitösten mukaan juuri Jagr.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.