Sidney Crosbyn pikkusisko Taylor Crosby pelaa niin ikään jääkiekkoa ja hän on itse asiassa St. Cloud Staten yliopistojoukkueen maalivahti.

Luonnollisesti kaikki huomio Crosbyn perheessä, ennen kaikkea perheen ulkopuolelta tulevien katseiden osalta, keskittyy Sidneyn suuntaan, sillä häntä pidetään yleisesti ottaen monien papereissa maailman parhaana pelaajana.

Myös hänen pikkusiskonsa, Taylor, on saanut tottua kysymyksiin isoveljestään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hän on kuitenkin tälle 21-vuotiaalle maalivahdille ennen kaikkea veli, ei mikään supertähti.

Luonnollisesti sisarussuhteissa oleellinen osa on molemminpuolinen piikittely, oli sitten kyseessä naapurin Pekka ja Sirpa tai Sidney ja Taylor Crosby.

Vaan tällä kertaa Taylorin ei itse tarvinnut tehdä yhtikäs mitään. Piikittelynomaisen vähättelyn hoiti nimittäin hänen puolestaan hänen seuransa. Taylorin pelaajaprofiiliin oli nimittäin kirjoitettu seuraava kuvaus:

”Troy ja Trina Crosbyn tytär, Cole Harbourista, Nova Scotiasta… Vanhempi veli Sidney pelaa myös jääkiekkoa…”

Profiiliteksti nostatti viikonlopun aikana Twitterissä melkoisen keskusteluryöpyn ja nimenomaan puhtaasti humoristisessa sekä naureskelevassa mielessä. Kuvausta kommentoitiin muun muassa kaikkien aikojen vähättelevimmäksi tekstiksi.

LISÄÄ muun muassa Taylorin ja Sidneyn keskinäisestä sisarussuhteesta voit lukeat TÄÄLTÄ, Sidney Crosbyn henkilökuvan kautta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.