New York Rangers on kesän aikana vahvistanut puolustusosastonsa todella kovaksi Kevin Shattenkirkin, Brendan Smithin ja Anthony DeAngelon hankintojen myötä. Sentteriosasto kaipaa kuitenkin kipeästi vahvistusta, sillä top-6-sentteristö sisältää tällä hetkellä nimet Mika Zibanejad ja Kevin Hayes.

Bluelinesnation.com-sivuston toimittaja Tyler Kluepfel pitää kenties parhaimpana vaihtoehtona manhattanillaisseuralle Winnipeg Jetsin Bryan Littleä.

Little on toiminut jo lähes vuosikymmenen Jetsin kahden ensimmäisen ketjun sentterinä. Hänet varattiin organisaation toimesta jo Atlanta Thrashersin aikana.

29-vuotias kanadalaissentteri on pelannut urallaan 672 NHL-ottelua, joissa ovat syntyneet tehot 184+248. Littlen sopimuksen viimeinen vuosi käynnistyy ensi kaudella. Sopimuksen cap hit on 4,7 miljoonaa taalaa.

Little olisi likimain täydellinen vaihtoehto Rangersille, eikä Jetsilläkään saattaisi olla mitään kauppaa vastaan. Kanadalaisjoukkueen sentteristöön kun kuuluvat hänen lisäkseen Mark Scheifele ja Mathieu Perreault sekä junioriosastolta puskee Nic Petanin ja Jack Roslovicin kaltaisia nimiä.

Kuten viime vuosina olemme lukuisat kerrat todistaneet, laadukkaat sentterit maksavat yleensä vähintään ensimmäisen kierroksen varausvuoron. Kaupantekoa saatetaan kuitenkin joutua odottamaan Trade Deadlineen asti.

Jos Jets on tuolloin tippunut pois pudotuspelikelkasta ja haluaa Littlestä jotain vastinetta ennen vapaita markkinoita, on Rangersin aika iskeä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.