Monille se, mitä NHL:ään juuri varatulle pelaajalle tapahtuu välittömästi NHL-varauksen jälkeen, saattaa olla todella vieras asia.

NHL-seura Calgary Flames päättikin viedä kaikki fanit kulissien taakse. Se nimittäin julkaisi videon siitä, mitä kaikkea seuran tämän kesän 1. kierroksen varauksen Juuso Välimäen päivään kuului, kun hänen unelmansa oli käynyt toteen.

Kun poseeraaminen lavan puolella oli ohitse, aivan ensimmäisten ihmisten joukossa hän tapasi uuden seuransa mediapäällikön Sean Kelson.

Kelson johdattamana suomalaispuolustajalle välitettiin muun muassa Flamesin tähtipelaajan Matthew Tkachukin onnitteluviesti, häntä vietiin erilaisiin kuvaussessioihin ja kirjoiteltiin nimikirjoituksia fanituotteisiin.

Välimäki saikin itse asiassa kehuja juuri nimikirjoituksestaan, joka kuulemma tulee miellyttämään faneja, joskaan suomalainen itse ei ollut niin vakuuttunut asiasta.

– Se on mukava kuulla, mutta joskus se tuntuu hieman pitkältä…

Seuraavana vuorossa oli haastatteluita, odotettu tapaaminen hänen junioriseuransa Tri-City Americansin GM:n/omistajan kanssa ja lopulta hän vaelsi jälleen Kelson mukana, tämän ihmetellessä 1. kierroksella varattujen suomalaispelaajien huimaa määrää.

– Taas meni yksi suomalainen, Kelso hehkutti kuvaussession jälkeen. Tekeekö se nyt viisi vai jo kuusi?

Tähän Välimäeltä tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä.

– Vau, se tekee kuusi.

Lopulta hän pääsi juhlistamaan kovan työnsä tuottamia hedelmiä yhdessä perheensä kanssa, kun kaikki viralliset toimet Calgary Flamesin uutena pelaajana olivat vihdoin ja viimein suoritettuina.

– Tää sopii ja mä tykkään punasesta, Välimäki heitti, kun koko perhe halaili toisiaan.

Koko upean videon pääset katsomaan täältä!

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.