Montreal Canadiens hankki kesän aikana riveihinsä Tampa Bay Lightningista tähtihyökkääjä Jonathan Drouinin, kun se lähetti paluupostissa Floridan auringon alle lupaavan venäläispuolustaja Mikhail Segachevin.

Drouin on majaillut uudessa kaupungissaan jo pienen tovin ja tehnyt seuran toimesta joitakin edustustehtäviä. Nuorukainen on alunperin kotoisin Quebecin provinssista, joten kyseessä on hänen kohdallaan kotiinpaluu.

Drouin on joutunut jälleen kerran työhommiin, sillä tällä kertaa hänelle iskettiin mukaan mikki, kameraryhmä sekä liuta kysymyksiä. Hän nimittäin haastatteli paikallisia tallaajia liittyen Canadiensin kesän hankintoihin, esittäen tuikitavallista toimittajaa. Moni ei kuitenkaan astunut miehen ansaan.

Hän esitti paikallisille lopulta kysymyksiä myös itsestään, ja koska Montreal on kivenkova kiekkokaupunki, olivat myös odotukset taivaissa. Drouinilta vaadittiin muun muassa vähintään 80 tehopistettä ja 50 maalia.

Mies kuittasikin tämän videon lopussa sillä, että ”töitä on vielä paljon tehtävänä”.

Montrealin kiekkohulluudesta kertoo paljon se, että suurin osa haastatelluista tunnisti miehen ennen hänen paljastustaan. Näin ei esimerkiksi ollut silloin, kun Bobby Ryan teki saman homman Ottawa Senatorsiin liittymisensä jälkeen. Tämän videon voit katsoa täältä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.