Venäläistähti Valeri Nichushkin päätyi kesällä 2016 kovaan ratkaisuun, sillä hän teki sopimuksen Dallas Starsin sijasta CSKA Moskovan kanssa. Hän pelasi viime kaudella KHL:ssä 36 runkosarjaottelua, joissa hän teki 11 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Nichushkinilla on sopimus KHL-seuran kanssa myös ensi kaudesta, joten 22-vuotiasta hyökkääjää ei tulla näkemään Stars-paidassa myöskään tulevan sesongin aikana.

– Valilla on sopimus CSKA Moskovaan vielä yhdeksi kaudeksi. Nykyisen NHL-KHL-sovinnon mukaan Val ei voi tehdä sopimusta Dallasin kanssa ennen kautta 2018-19, pelaajan agentti Mark Gandler avasi Dallas Morning Newsille.

Kuitenkin molempien osapuolten haluna olisi yhdistää voimat juuri kaudeksi 2018-19. Nichushkin on ottanut pelaajana harppauksia KHL-kautensa aikana, ja Stars on pitänyt Gandlerin mukaan näkemästään.

– Tiedän, että Dallas tarkkailee Valin tekemistä KHL:ssä ja Venäjän maajoukkuepaidassa. He ovat iloisia hänen kehityksestään ja odottavat hänen palaavan takaisin ensi vuonna. Myös Valilla on aikomuksena palata takaisin heti, kun hänen sopimuksensa CSKA:n kanssa umpeutuu.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.