Pittsburgh Penguins menetti kesän vapaiden markkinoiden myötä luotettavan kolmossentterinsä, kun titteliä viime ajat hallussa pitänyt Nick Bonino teki vapaana agenttina sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa.

Tämän jälkeen Penguins on joutunut etsimään itselleen uutta kolmossentteriä, ja tällä hetkellä ainoa vaihtoehto näyttänee olevan vaihtokauppa toisen seuran kanssa.

Penguins onkin yhdistetty huhuissa kahteen jättimäiseen nimeen; Colorado Avalanchen Matt Ducheneen sekä Carolina Hurricanesin Jordan Staaliin, joka on edustanut Penguinsiä aiemmin vuosina 2006-2012.

Penguinsin GM:nä toimiva Jim Rutherford on huhuista tietoinen, ja hän tekikin nyt selväksi sen, että seura ei ole kaksikon perässä.

– Ei, ei, ei. Me haemme todennäköisesti jotakin 2 miljoonan dollarin arvoista pelaajaa, koska meillä on nyt kaksi pelaajaa välimieskäsittelyssä (Brian Dumoulin ja Conor Sheary), Rutherford kertoi Sportsnetin mukaan.

– Me emme tiedä, mitkä heidän arvonsa tulevat olemaan. Meillä on omat analyysimme ja jos olemme niissä oikeassa, meille jää noin 2 miljoonaa dollaria tilaa kolmossentterillemme.

Sekä Staalin että Duchenen cap hitit ovat tasan 6 miljoonaa dollaria, minkä lisäksi kyseessä ei ole kovinkaan lyhyet sopimukset. Staalin nykyinen pahvi umpeutuu vasta kauden 2022-23 päätteeksi, ja Duchenen vastaava kesällä 2019.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.