New Jersey Devils on solminut tämän vuoden varaustilaisuuden ykkösvaraus Nico Hischierin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. Seura tiedotti asiasta lauantaina nettisivuillaan.

Hischier tulee tienaamaan vuodessa 925 000 dollaria, joka on tulokassopimuksen maksimisumma. Lisäksi sopimukseen lukeutuu A- ja B-luokkien bonukset. A-luokan bonuksista voi saada maksimissaan 850 000 dollaria ja B-luokan bonuksilla on enimmillään mahdollisuus päästä jopa kahden miljoonan dollarin ansioihin.

Stephen Whyno

@SWhyno
#NJDevils sign No. 1 pick Nico Hischier to max entry-level deal: $925,000 cap hit over 3 years, with Schedule A and B bonuses.

Sveitsiläissentteri on sekä Devilsin että maansa historian ensimmäinen ykkösvaraus.

Menneellä kaudella Hischier pelasi QMJHL:ssä Halifax Mooseheadsin riveissä. Hän teki 57:een otteluun 86 tehopistettä (38+48) ja pudotuspeleissä kasvatti pistesaldoaan tehoilla 3+4.

186-senttinen ja 81-kiloinen sentteri putsasi palkintopöydän kauden päätteeksi. Hänet nimettiin QMJHL:n vuoden tulokkaaksi, All-Rookie joukkueeseen sekä Mike Bossy Trophyn saajaksi, joka annetaan liigan parhaalle ammattilaisprospektille.

Hischier on edustanut kotimaataan useissa arvoturnauksissa, joihin lukeutuu esimerkiksi vuoden 2017 alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut Montrealissa ja Torontossa. Sentteri oli maansa ykköstähti tehdessään viiteen otteluun neljä maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä.

Vasemmalta laukova hyökkääjä on viettänyt viime päivät Devilsin kehitysleirillä, joka päättyi tänään lauantaina.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.