NHL-vetaraani Jarome Iginla on jo 40-vuotias, joten hänellä on suuria vaikeuksia löytää itselleen sopivaa joukkuetta, joka olisi valmis tarjoamaan hänelle mahdollisuuden jatkaa NHL-uraansa.

Menneellä kaudella laitahyökkääjä edusti ensiksi Colorado Avalanchea, joka kuitenkin kauppasi hänet kesken sesongin Los Angeles Kingsiin, jonka riveissä Iginla sai mahdollisuuden taistella Stanley Cupin mestaruudesta.

Hän yritti samaa temppua myös vuosina 2012 ja 2013, kun hän edusti sekä Pittsburgh Penguinsiä että Boston Bruinsia. Kumpaisellakaan kerralla mies ei kuitenkaan onnistunut voittamaan uransa ensimmäistä Stanley Cupin mestaruutta.

Tänä kesänä huhuissa on alkanut liikkumaan spekulaatio siitä, että hän olisi palaamassa takaisin Bruins-paitaan. Tämä juontuu siitä, että Iginlan lapsi on menossa Bostoniin kouluun, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että perhe on muuttamassa takaisin kaupunkiin.

Kiekkotoimittaja Jimmy Murphy kertoi kuitenkin nopeasti Twitter-tilillään, että kyseessä on asia, joka ei liity millään tavalla jääkiekkoon.

Murphyn mukaan Iginla on halunnut muuttaa takaisin kaupunkiin vuodesta 2014 lähtien, joten kyseessä on ainoastaan perheen asettuminen kaupunkiin.

Toimittaja kertoi samalla myös itsestäänselvyyden, mikä on se, että hänen paluutaan Bruins-paitaan ei voida laskea kuvioista ulos totaalisesti. Mitään konkreettista ja varmaa ei ole kuitenkaan olemassa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.