Ensimmäisenä varatuksi tuleminen tuo suuria odotuksia.

Nico Hischier kuitenkin elää päivän kerrallaan ja pitää ajatukset vain tässä kesässä. Hän pyrkii harjoittelemaan paljon ja on löytänyt keinon oppia NHL:stä keskustelemalla aiheesta Devils-veteraanien kanssa.

– Tiedän, että he ovat pelanneet vuosia tässä liigassa ja tiedän myös sen, että minun täytyy parantaa otteitani päästäkseni joukkueeseen, sveitsiläissentteri kertoi NJ Advance Medialle.

– Se on tavoitteeni, joten teen kovasti töitä päästäkseni joukkueeseen. Jos pääsen, pelaan heille ja teen kaikkeni auttaakseni heitä.

Historian ensimmäinen sveitsiläinen ykkösvaraus on ollut paljon parrasvaloissa varaustilaisuuden jälkeen. Kaikkien katseet kohdistuivat häneen Devilsin kehitysleirillä.

Kaukalon ulkopuolella 18-vuotias sentteri ottaa oppia Devils-pelureilta. Hän asuu tällä hetkellä puolustaja Steven Santinin kanssa, jonka viime kausi meni opetellessa NHL-arkeen.

Hischier ei halua unohtaa yhtään yksityiskohtaa ja hän haluaa imeä pienimmätkin tiedot ja taidot kehitysleirin aikana.

– Hän (Santini) on yhä nuori, mutta hän käyttäytyi kuin ammattilainen ja voin oppia paljon häneltä, Hischier kuvaili kämppäkaveriaan.

– Kaikki jotka ovat pelanneet jo NHL:ssä, ovat pelanneet siellä syystä. Minä voin käyttää tilaisuuden viettää aikaa heidän kanssaan ja kysellä kysymyksiä.

Devilsin kehitysleirille osallistuu kolme ”veteraania”. Santinin lisäksi myös hyökkääjät Miles Wood ja Pavel Zacha pelasivat NHL:ssä menneellä kaudella. Kolmikko onkin näyttänyt esimerkkiä joukkueen uudelle tähtijäsenelle niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

Hischier on myös päässyt keskustelemaan Cory Schneiderin, Keith Kinkaidin, John Mooren, Andy Greenen ja Travis Zajacin kanssa heidän käydessä keskiviikkona vierailulla leirillä.

– Tiedät kyseiset pelaajat NHL:ää katsoneena, ja Cory Schneider pelasi työsulun aikaan Sveitsissä, Hischier sanoi.

– Oli hauskaa päästä tapaamaan heidät ja illastaa heidän kanssaan. Kuunnella mitä he sanovat. He todella tietävät mistä puhuvat, joten kuuntele heitä ja luota heihin.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.