Carolina Hurricanesin jatkaminen Pohjois-Carolinan osavaltiossa, Raleighin kaupungissa, on ollut suuri kysymysmerkki jo vuosien ajan. Kausi toisensa jälkeen Hurricanesin yleisökeskiarvo on yksi liigan huonompia, ja ajoittain otteluita katsellessa silmään ovat iskeneet typötyhjät katsomot.

Sen nykyinen omistaja Peter Karmanos on omistanut organisaation vuodesta 1994 lähtien, ja hän olikin juuri se herra, joka muutti seuran Hartfordista Pohjois-Carolinaan.

Viime tammikuussa Karmanos kuitenkin ilmoitti Hurricanesin olevan myynnissä, jos vain hinta on oikea. Nyt näyttää siltä, että Karmanos on löytänyt kauppakumppaninsa.

Nimittäin MLB-seura Texas Rangersin entinen omistaja Chuck Greenberg on hyvin lähellä Hurricanesin ostamista. Karmanos on jo allekirjoittanut paperin, jonka mukaan hänen aikeinaan on myydä seura Greenbergille.

Jeff Gravley

@JGravleySPORTS
.@NHLCanes have signed a letter of intent to sell to former Texas Rangers owner Chuck Greenberg. Agreement keeps Canes in Raleigh. #wral

Pohjoiscarolinalaisille kiekkofaneille tämä tietää hyvää, sillä paperissa on myös ehto sille, että Hurricanesin on pysyttävä Raleighin kaupungissa.

Karmanos on myymässä seuraansa Greenbergille 500 miljoonalla dollarilla, mikä on suurudeltaan samaa luokkaa, kuin Vegas Golden Knightsin liittyminen NHL:ään.

Arvostetussa talouslehdessä, Forbesissa, Hurricanesin arvoksi on arvioitu 230 miljoonaa dollaria, joten tämän perusteella Greenberg on maksamassa seurasta suurta ylihintaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.